Aanbieding Bali

Aanbieding BaliGoedkoop naar het ‘Godeneiland’ Bali? Parelwitte stranden, een hemelblauwe oceaan, geweldige bezienswaardigheden en een rijke geschiedenis. Een bezoek brengen aan een van de mooiste eilanden van Indonesië. Een last-minute of een goedkope rondreis door Indonesië. Wij van Balivakantie.eu verzamelen en vergelijken verschillende ANVR-aanbieders en stellen zo een geweldig aanbod samen van reizen naar Bali.

 

 

Last minute Bali boeken

Vandaag bedenken dat je naar Bali wilt, en morgen in het vliegtuig stappen? Dat kan met een last minute naar Bali! Tijdens een last minute naar het ‘Godeneiland’ Bali geniet je van alles wat Bali te bieden heeft. Ruil het klimaat van Nederland in voor dat van Indonesië; het gehele jaar door zon. Geniet van meerdere excursies, zoals:

  1. Ubud monkey forest
    Een gigantisch natuurreservaat met meer dan 100 verschillende boomsoorten, verschillende tempelcomplexen en enorm veel natuurschoon. En natuurlijk, zoals de naam al doet vermoeden, zijn er ook apen, deze apen zijn een grote toeristische attractie en zijn één met de bezoekers van het reservaat.
  2. De heiligdommen van Ubud
    Ubud, een stad op Bali, gezellige winkelstraatjes en rijk van allerlei tempels. Zo is er de bekende tempel te vinden die uit een berg is gehakt. In Ubud kun je de rijkdom van historische heiligdommen bewonderen en de geweldige cultuur van Bali.
  3. Het waterparadijs van CandidasaBali kitesurfen
    Een van de toeristischere dorpjes op Bali. De plek waar luxe vakantieresorts zijn, maar, naast deze resorts leent deze plek zich ook perfect voor een van de watersporten. Je kunt hier duiken, kitesurfen, windsurfen, zeilen en kanoën.

Besparen op een vliegticket naar Indonesië

Het bezoeken van Bali kan best duur zijn, met name door de afstand, en dus de dure vliegtickets. Er zijn enkele manieren om goedkoper een vlucht te boeken. Eén manier hiervan is bijvoorbeeld het boeken van een vlucht naar Jakarta, deze zijn vaak goedkoper dan een vlucht naar Bali. Vervolgens kun je vanaf Jakarta met het vliegtuig naar Bali, deze binnenlandse vlucht is vaak heel erg voordelig.

Goedkoop naar Bali

Goedkoop naar Bali? Een geweldige rondreis maken langs alles wat Indonesië te bieden heeft? Ga met een gids langs alle culturele schatten, bezienswaardigheden en gezellige dorpjes. Geniet van de culinaire gerechten op Bali, en struin urenlang langs alle eet kraampjes. Het klimaat in Bali is perfect, het is er namelijk merendeel van het jaar heerlijk weer en tijd voor korte broeken en jurkjes. Hierdoor is het ook mogelijk om het gehele jaar door excursies te volgen in Bali.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *