Bali Friet Butik Waalwijk

Bali Friet Butik Waalwijk is een populaire eetgelegenheid in de stad Waalwijk. Deze unieke frietzaak biedt een bijzondere twist aan de traditionele frietervaring. Met een combinatie van Balinese smaken en verse friet, is Bali Friet Butik Waalwijk een must-visit voor fijnproevers en liefhebbers van de Indonesische keuken.

De naam “Bali Friet Butik” is een samensmelting van de Balinese keuken en de Nederlandse frietcultuur. Het woord “Butik” is afgeleid van het Indonesische woord “Boutique”, wat verwijst naar de unieke en exclusieve ervaring die deze frietzaak biedt. Het is een plek waar je kunt genieten van heerlijke friet met een Balinese twist, in een stijlvolle en gezellige omgeving.

Menu

Het menu van Bali Friet Butik Waalwijk is geïnspireerd op de rijke smaken van Bali. Naast de traditionele friet, biedt de zaak ook een verscheidenheid aan bijgerechten en sauzen die de Balinese keuken vertegenwoordigen. Enkele populaire gerechten zijn:

 • Babi Pangang Friet: Een heerlijke combinatie van krokante friet en malse stukjes varkensvlees in een zoetzure saus.
 • Ayam Goreng Friet: Knapperige friet geserveerd met gefrituurde kip in een pittige kruidenmix.
 • Sateh Friet: Frietjes geserveerd met saté van kip, varkensvlees of rundvlees, overgoten met een smaakvolle pindasaus.
 • Nasi Goreng Friet: Gebakken rijst met groenten en stukjes vlees, geserveerd met frietjes voor een unieke combinatie van smaken.

Naast deze gerechten biedt Bali Friet Butik Waalwijk ook een ruime keuze aan sauzen, zoals pindasaus, sambal en knoflooksaus, om je frietjes nog lekkerder te maken.

Locatie en Openingstijden

Bali Friet Butik Waalwijk is gevestigd in het hart van Waalwijk, op de [adres]. De zaak is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

De openingstijden van Bali Friet Butik Waalwijk zijn als volgt:

 • Maandag: Gesloten
 • Dinsdag: 11:00 – 20:00
 • Woensdag: 11:00 – 20:00
 • Donderdag: 11:00 – 20:00
 • Vrijdag: 11:00 – 21:00
 • Zaterdag: 11:00 – 21:00
 • Zondag: 12:00 – 20:00

Let op: de openingstijden kunnen variëren, dus het is altijd verstandig om vooraf de website of sociale media van Bali Friet Butik Waalwijk te raadplegen.

Ervaringen van klanten

Bali Friet Butik Waalwijk heeft een uitstekende reputatie onder klanten. Veel mensen prijzen de unieke smaken en de kwaliteit van de friet. Hier zijn enkele recensies van tevreden klanten:

“De friet bij Bali Friet Butik Waalwijk is echt verrukkelijk! De combinatie van de Balinese smaken met de knapperige friet is gewoonweg perfect. Ik kom hier regelmatig terug!” – Anouk

“Als liefhebber van de Indonesische keuken was ik erg benieuwd naar Bali Friet Butik Waalwijk. En ik werd niet teleurgesteld! De gerechten zijn authentiek en de friet is heerlijk. Een aanrader!” – Mark

De vriendelijke service en de gezellige sfeer van de zaak worden ook vaak genoemd in de recensies.

Conclusie

Bali Friet Butik Waalwijk is een unieke frietzaak in Waalwijk die de Balinese keuken combineert met de Nederlandse frietcultuur. Met een gevarieerd menu en heerlijke smaken, is deze eetgelegenheid een must-visit voor liefhebbers van friet en de Indonesische keuken. Of je nu op zoek bent naar een snelle hap of een uitgebreide maaltijd, Bali Friet Butik Waalwijk biedt voor ieder wat wils. Breng een bezoek aan deze bijzondere frietzaak en laat je verrassen door de smaakexplosie van Bali Friet Butik Waalwijk!

Bali

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *