Toko Bali Den Haag

Toko Bali Den Haag is een bekende Indonesische toko gelegen in de prachtige stad Den Haag. Deze toko biedt een breed scala aan authentieke Indonesische producten en gerechten, waardoor het een populaire bestemming is voor liefhebbers van de Indonesische keuken.

Assortiment

Het assortiment van Toko Bali Den Haag is zeer uitgebreid en biedt een ruime keuze aan Indonesische producten. Hieronder volgt een opsomming van enkele populaire producten die je bij deze toko kunt vinden:

 • Kruiden en specerijen: Toko Bali Den Haag heeft een breed scala aan kruiden en specerijen, zoals laos, sereh, trassi en vele anderen. Deze ingrediënten zijn essentieel voor het bereiden van authentieke Indonesische gerechten.
 • Sauzen en marinades: De toko biedt ook een verscheidenheid aan sauzen en marinades, zoals ketjap manis, sambal oelek en pindasaus. Deze smaakmakers voegen een heerlijke Indonesische touch toe aan je gerechten.
 • Verse groenten en fruit: Naast kruiden en sauzen kun je bij Toko Bali Den Haag ook terecht voor verse groenten en fruit die veel gebruikt worden in de Indonesische keuken, zoals kemiri noten, lombok pepers en pandanbladeren.
 • Indonesische snacks: Voor liefhebbers van Indonesische snacks is er ook genoeg keuze bij Toko Bali Den Haag. Je kunt er onder andere terecht voor kroepoek, emping, risolles en lemper.
 • Bevroren producten: De toko biedt ook een assortiment aan bevroren producten, zoals dumplings, pasteitjes en verschillende soorten vis en vlees. Deze producten zijn handig om in huis te hebben voor een snelle en smakelijke maaltijd.

Indonesische gerechten

Toko Bali Den Haag staat ook bekend om zijn heerlijke Indonesische gerechten die ter plekke worden bereid. Hieronder vind je een lijst met enkele populaire gerechten die je bij deze toko kunt bestellen:

 1. Nasi Goreng: Een klassiek Indonesisch gerecht bestaande uit gebakken rijst met groenten, vlees of garnalen en kruiden.
 2. Rendang: Een pittig stoofgerecht van rundvlees in een rijke kruidige saus.
 3. Sate: Gemarineerde en gegrilde stukjes vlees of garnalen op een stokje, geserveerd met pindasaus.
 4. Gado Gado: Een salade van gestoomde groenten met pindasaus en kroepoek.
 5. Soto Ayam: Een heerlijke Indonesische kippensoep met vermicelli, groenten en kruiden.

Naast deze gerechten biedt Toko Bali Den Haag nog veel meer smakelijke opties, waaronder vegetarische gerechten en verschillende soorten saté.

Locatie en openingstijden

Toko Bali Den Haag is gevestigd op een gunstige locatie in het centrum van Den Haag. Het adres is Voorstraat 12, 2512 ER Den Haag. De openingstijden van de toko zijn als volgt:

 • Maandag: Gesloten
 • Dinsdag: 10:00 – 18:00
 • Woensdag: 10:00 – 18:00
 • Donderdag: 10:00 – 18:00
 • Vrijdag: 10:00 – 18:00
 • Zaterdag: 10:00 – 18:00
 • Zondag: 12:00 – 17:00

Let op: de openingstijden kunnen variëren, dus het is altijd verstandig om vooraf de website of sociale media van Toko Bali Den Haag te raadplegen.

Conclusie

Toko Bali Den Haag is een geweldige plek voor liefhebbers van de Indonesische keuken. Met een uitgebreid assortiment aan Indonesische producten en heerlijke gerechten, is deze toko een must-visit voor iedereen die op zoek is naar een stukje Indonesië in Den Haag. Of je nu op zoek bent naar kruiden, sauzen, verse ingrediënten of een smakelijke maaltijd, Toko Bali Den Haag heeft het allemaal. Breng een bezoek aan deze toko en laat je verrassen door de smaken en geuren van de Indonesische keuken!

Bali

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *