Bali Beach Leerdam

Bali Beach Leerdam is een populaire strandlocatie in de stad Leerdam, gelegen in de provincie Zuid-Holland, Nederland. Het strand is een geweldige plek voor zowel locals als toeristen om te ontspannen en te genieten van de zon en het water.

Faciliteiten

Bali Beach Leerdam biedt een breed scala aan faciliteiten om ervoor te zorgen dat bezoekers een geweldige tijd hebben. Enkele van de faciliteiten die beschikbaar zijn, zijn:

 • Ligstoelen en parasols: Bezoekers kunnen ligstoelen en parasols huren om comfortabel te ontspannen op het strand.
 • Beachvolleybalvelden: Er zijn beachvolleybalvelden beschikbaar voor degenen die graag een potje volleybal willen spelen met vrienden of familie.
 • Speeltuin: Voor gezinnen met kinderen is er een speeltuin waar kinderen veilig kunnen spelen terwijl ouders ontspannen op het strand.
 • Restaurant en bar: Er is een restaurant en bar op het strand waar bezoekers kunnen genieten van heerlijke maaltijden, snacks en verfrissende drankjes.
 • Toiletten en kleedkamers: Bali Beach Leerdam biedt ook toiletten en kleedkamers voor het gemak van de bezoekers.

Activiteiten

Naast ontspannen op het strand en genieten van de faciliteiten, zijn er ook verschillende activiteiten die bezoekers kunnen ondernemen bij Bali Beach Leerdam. Enkele van de populaire activiteiten zijn:

 • Watersporten: Bezoekers kunnen genieten van verschillende watersporten, zoals zwemmen, kajakken, paddleboarden en jetskiën.
 • Strandwandelingen: Het strand is perfect voor lange wandelingen langs de kustlijn, waar bezoekers kunnen genieten van het prachtige uitzicht op het water.
 • Beachvolleybal: Naast de beachvolleybalvelden kunnen bezoekers ook hun eigen volleybal meenemen en een spel spelen op het strand.
 • Picknicken: Bali Beach Leerdam is een geweldige plek om te genieten van een picknick met vrienden en familie. Bezoekers kunnen hun eigen eten en drinken meenemen of gebruikmaken van de faciliteiten van het restaurant.
 • Zonsondergang bekijken: Het strand biedt een prachtig uitzicht op de zonsondergang, wat het perfecte moment is om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke schoonheid.

Evenementen

Bali Beach Leerdam organiseert regelmatig evenementen om bezoekers een nog leukere ervaring te bieden. Enkele van de evenementen die plaatsvinden zijn:

 • Live muziek: Bezoekers kunnen genieten van live muziekoptredens op het strand, variërend van lokale artiesten tot bekende bands.
 • Strandfeesten: Bali Beach Leerdam organiseert strandfeesten met DJ’s en dansvloeren, waar bezoekers kunnen dansen en feesten tot in de late uurtjes.
 • Themafeesten: Er worden ook themafeesten georganiseerd, zoals beach BBQ’s, tropische avonden en verkleedfeesten.
 • Sportevenementen: Het strand organiseert ook sportevenementen, zoals beachvolleybaltoernooien en watersportwedstrijden.

Bereikbaarheid

Bali Beach Leerdam is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Voor bezoekers die met de auto komen, is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar in de buurt van het strand. Het strand is ook goed bereikbaar met de bus, met een bushalte op loopafstand.

Concluderend is Bali Beach Leerdam een geweldige strandlocatie in Leerdam, Nederland. Met zijn faciliteiten, activiteiten en evenementen biedt het strand een plezierige ervaring voor zowel jong als oud. Of je nu wilt ontspannen op het strand, watersporten wilt beoefenen of wilt genieten van live muziek, Bali Beach Leerdam heeft voor elk wat wils.

Bali

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *