Toko Bali Leidschendam

Toko Bali Leidschendam is een bekende toko gelegen in het hart van Leidschendam. Deze toko biedt een breed scala aan Indonesische producten en gerechten, waardoor het een populaire bestemming is voor liefhebbers van de Indonesische keuken.

Assortiment

Het assortiment van Toko Bali Leidschendam is zeer uitgebreid. Hier vind je alles wat je nodig hebt om heerlijke Indonesische gerechten te bereiden. Enkele populaire producten die je hier kunt vinden zijn:

 • Kruiden en specerijen: Toko Bali Leidschendam biedt een breed scala aan kruiden en specerijen, zoals laos, sereh, trassi en vele anderen. Deze ingrediënten zijn essentieel voor het creëren van authentieke Indonesische smaken.
 • Sauzen en marinades: Voor de liefhebbers van pittige smaken heeft Toko Bali Leidschendam een ruime keuze aan sambals en sauzen. Daarnaast bieden ze ook verschillende marinades om vlees en vis mee te kruiden.
 • Verse producten: Naast de vele kruiden en sauzen, biedt Toko Bali Leidschendam ook een selectie van verse producten, zoals groenten, tofu en tempeh. Deze verse ingrediënten zijn van hoge kwaliteit en perfect voor het bereiden van traditionele Indonesische gerechten.
 • Kant-en-klare maaltijden: Voor degenen die geen tijd hebben om zelf te koken, biedt Toko Bali Leidschendam ook kant-en-klare maaltijden. Deze maaltijden zijn vers bereid en bieden een snelle en gemakkelijke manier om van de Indonesische keuken te genieten.

Service en klantvriendelijkheid

Toko Bali Leidschendam staat bekend om zijn uitstekende service en klantvriendelijkheid. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam, en staat klaar om klanten te adviseren over de verschillende producten en gerechten. Ze zijn goed op de hoogte van de Indonesische keuken en kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Daarnaast biedt Toko Bali Leidschendam ook de mogelijkheid om online te bestellen. Dit is handig voor mensen die geen tijd hebben om naar de winkel te gaan, maar toch willen genieten van de heerlijke Indonesische producten. De bestelling wordt snel en zorgvuldig verpakt, zodat je de producten in perfecte staat ontvangt.

Locatie en openingstijden

Toko Bali Leidschendam is gevestigd in het centrum van Leidschendam, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor zowel inwoners als bezoekers van de stad. Het adres van de toko is Voorburgseweg 77, 2264 AJ Leidschendam.

De openingstijden van Toko Bali Leidschendam zijn als volgt:

 • Maandag: Gesloten
 • Dinsdag: 09:00 – 18:00
 • Woensdag: 09:00 – 18:00
 • Donderdag: 09:00 – 18:00
 • Vrijdag: 09:00 – 18:00
 • Zaterdag: 09:00 – 17:00
 • Zondag: Gesloten

Let op: de openingstijden kunnen variëren, dus het is altijd verstandig om de website of sociale media van Toko Bali Leidschendam te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Conclusie

Toko Bali Leidschendam is een geweldige plek voor liefhebbers van de Indonesische keuken. Met een uitgebreid assortiment aan kruiden, sauzen, verse producten en kant-en-klare maaltijden, is deze toko de ideale bestemming voor het bereiden van heerlijke Indonesische gerechten. Daarnaast staat Toko Bali Leidschendam bekend om zijn uitstekende service en klantvriendelijkheid. Het personeel is altijd bereid om te helpen en advies te geven. Dus als je op zoek bent naar authentieke Indonesische producten en gerechten, breng dan zeker een bezoek aan Toko Bali Leidschendam!

Bali

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *